Keisinger ház

More
14 years 2 months ago #1987 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
-"Pont ez a vicc a dologban. Egyáltalán nem t?nne föl, de az sem t?nne föl ha mondjuk fölvinnél a szobádba egy zacskó virágföldet a pincéb?l. Igazából elég ha meg vannak a hamvak, utána már csak a lezárt tároló kell, meg némi víz. A többit por alakban már bejuttattad. Bár elég profánul hangzik, de bármilyen nyomástartó edény jó hozzá, ha elfér benne a test. Üveggömböt csak azért szoktak használni, mert jól mutat és beleillik a kristálygömb misztikusságába. Én biztosan nem venném észre, de te sem. Azuminak volna esélye, vagy Lexinek, ha igaz hogy kérdés nélkül beleturkál mindenki fejébe."

Elgondolkozol a dolgon, Erika pedig hogy id?t hagyjon neked, lassabb sebességre kapcsol.

-"Err?l a rózsa dologról biztosan hallani fogsz még. Nálatok nem tudom hogy megy, de az itteniek, legalábbis a mágusok négy nagyobb házba szervez?dnek. Ezeket inkább valahol a munkacsoport-kollégium-diákklub háromszögben kell elképzelni. Az egyik ilyen a Kristály Hold, amolyan druida körnek fölfogható csapat. Ha engem kérdezel egy csapat gót, akik szeretnek mindent túlmisztifikálni. Aztán ott van mág az Ízisz Társaság, de arról elég annyi, hogy csak lányokat vesznek be. A többit már hallottad Azumiéktól."

Erre persze beugrik neked, hogy Azumi és Kathy úgy emlegette ?ket, mint egy rakás leszbikust akik térdet hajtanak a kebelkirályn? el?tt. Biztos hogy van benne valami, de az eltúlzott hasonlat mosolyra késztet.

-"A vegyes társaság a Cambridge Circle Grove. Csodálkoztam, hogy nem oda mentél. Oda például téged is fölvesznek ha van hely épp. Mondjuk nem akarlak elküldeni, félre ne értsd, csak nem tudom, hogy fogod társaság nélkül érezni magad. Mi sem mindig a matekon fogjuk törni a fejünket, meg egy csomó dologhoz ami neked alap, nekünk fogalmunk sincs. Ha ez téged nem zavar, akkor semmi gond, de azért gondold át."

-"Az utolsó csapat a Faustus Társaság. Na az egy veszett bagázs. Nem tudom mennyire ismered a Faust legendákat, de egy olyan fickóról nevezték el magukat aki eladja a lelkét segítségért cserébe. A legtöbbjüknél ez egyébként olyan, mint Ottonál a punk csörömpölés. Egy rakás dúsgazdag kékvér?r?l van szó, akik örülnek, hogy egy kicsit megmutathatják anyucinak, hogy nem mindig ? parancsol. Most egyébként nagyon megszívták, a bácsikámmal. Ha ?k dr. Faustot akarják játszani, akkor Keisinger professzor maga lesz az ördög. Eredetileg Aldwin professzor volt a ház élén, de körülbelül annyira volt hatékony, mintha egy pacifista óvóbácsit neveznél ki egy katonai börtön élére. Az átszervezés eredményét meg láthatod, s?t tapasztalhatod. Aldwin professzor alatt Kathynek hamisítania sem kellett volna, hanem professzori segítséggel átcsusszan."

-"Ezt ne mondtad volna..." neveti el magát Erika a Necronomicon említésére. "Létezik de ez olyan, mint a gyógyszerészeknél a "canis merda" [lat. kutyasz*r]. Ha ezért küldik le a gólyát akkor szívatják. Lovecraft m?vei vannak összekeverve sumér mitológiával. Törikönyvnek se jó, de grimoire-nak se."

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 2 months ago #1988 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
- Hát igazából nálatok jól érzem magam, egy kollégiumban nem tudnék figyelni normálisan semmire, ha viszont olyan társaságra vágyom, tudni fogom a suli kapcsán, hogy kit hol keressek, meg egyébként sem vagyok az a bulizós fajta, a csapattal pedig össze lehet jönni a matrixban is bármilyen jó kis programra úgy, hogy emellett a szobám egy szép, tágas házban van, mint például a tiétek. Emiatt ne aggódj, persze ha valamiért útban vagyok, azonnal szólj. Err?l jut eszembe, a bevásárlásos számlán igazán osztozhatnánk, nem szeretnék ingyen él? lenni sehol.

- A könyvek kapcsán pedig akkor legyen az, hogyha mégis megtalálom ?ket valami csoda folytán, odaadom neked átböngészésre és eldöntöd, hogy Otto meg tudja-e semmisíteni velük a világot vagy sem. <mosolyogva>

More
14 years 2 months ago #1989 by Nyarlathotep
-&quot;Szerintem ez Ottonak akkoör sem menne, ha megmutatnák neki a nagy piros gombot, amire németül volna fölírva, hogy Selbstzerstörung der Welt.&quot; [Világ-Önmegsemmisít?.] &quot;Tuti, hogy elügyetlenkedné valahogy, úgyhogy csak egy óriási csörömpölést hallanánk és f?st meg b?z lenne, vagy tudjam is én.&quot; mondja Erika mosolyogva.

-&quot;Egyébként azért mondtam el az el?bb ezeket a házakat, mert az egyik ilyen a Hamvadó Rózsa, egy kis ház, de róluk igazán nem tudok sok mindent azon kívül, hogy közük van az alkímiához és szeretnek nyomozni meg kutakodni. A másik ilyen kis ház pedig a Keisinger ház, de gondolom azt nem kell bemutassam. Ezzel a házas dologgal úgy volt, hogy Otto megnézett egy csomó ilyen egyetemes filmet és azt mondta, hogy nagyon &quot;cool&quot; ez a házas dolog és ? is akar egyet. Ez meg pont kapóra jött a bácsikámnak, aki már ezer éve meg akarta szerezni a Winsor házat, de most még Mina nénikémnek is meg tudta magyarázni valamivel. Szóval beruháztak és most itt vagyunk egy ideje. Aztán jött ez a Faustus Társaság dolog, amikor Aldwin professzor nyugdíjba vonult és sürg?sen kellett valaki aki pótolhatja. Csak ezért nem velünk lakik most a bácsikám, de szerintem Otto irtózatos szerencséjére.&quot;

-&quot;Kimondottan örülök a preferenciádnak, így legalább senki sem mondhatja, hogy a mi házunk csak kékvér? németeknek nyitott. Meg egyébként is, te legalább nem csörömpölsz.&quot; nevet egyet Erika. &quot;Ezeken a számla dolgokon ne aggódj, ami olyan azt szerintem Ottoval mellékzsebb?l megoldjuk, a többi meg neked is ugyanilyen aprópénz. Nem hiszem, hogy aggódnod kellene mondjuk azon, hogy jut-e krumplira. Most meg egyébként is ahogy elnéztem úgy állunk, hogy Otto odatermel valakit, akir?l azt sem tudom kicsoda-micsoda, ilyen volt például Azumi, mire nekem is el?kerül valami ismer?söm, hogy elférne-e egy kis id?re. Persze, hogy el fog férni, ha már Otto punkjai is vígan csörömpölhetnek. A ház meg egyébként kett?nké, ezt így szabta meg a bácsikám. Ottoval megegyeztünk, hogy igyekszünk majd nem egymás idegeire menni, de még ha sikerülne is, nem fogunk fehér vonalat rajzolni a házban minden szoba közepére. Szóval most házépítgetés meg barátkozási verseny van, még ha nem is mondott semmi ilyesmit egyikünk sem. Ha engem kérdezel, szerintem el is késtünk vele és persze nem így volna a helyes, de például az els? két évben nem nagyon mentünk ki sem. Addig angolt csak iskolában használtunk... Oké, hülyeség, meg minden, de képzeld el, hogy kitesznek egy házba Németország kell?s közepén és próbálj meg boldogulni úgy, hogy épp csak megérted, mit beszélnek körülötted. Neked persze könny?, de mi még chipeket sem tehetünk be.&quot;

Csapat riadó!

More
14 years 2 months ago #1990 by danka90
- Szép hely, az biztos. Err?l jut eszembe, van rajta valami es? riasztó b?báj, vagy hasonló is? Mikor jöttem, úgy emlékszem az udvar után már nem is esett. Tiszta olyan volt, mint valami múlt századi horrorfilmben az ?rült tudós palotája <mosolyogva> De tetszik, igazán feelinges. Habár tudnék segíteni, hogy feldobjuk nektek néhány kütyüvel, mondjuk az ajtó nyílásakor lejátszódhatna egy ajtónyikordulás, vagy ha valaki megérinti a kilincset, villámcsapás hang, esetleg szellem hologram az el?szobában. ? bocsi, kicsit beleéltem magam.
- Ha engem kérdezel, én megértem. Ha kitennének Németország közepére, a Matrixon keresztül intéznék mindent. Még angolul is sikerül néha elbaltázni a dolgokat, németül pedig azt sem tudnám chip nélkül, hogy épp kit anyáztam le vagy mikor csináltam hülyét magamból. De szépen megtanultál angolul id? közben, alig érzem az akcentusod.

Persze, most már könnyen beszélek, de pár napja én is egyenbarnára festettem volna a nadrágom hátsó felét hasonló effektekt?l. Mindenesetre jó azt mutatni Erikának, hogy jól érzem magam náluk és otthonosnak találom a helyet.

More
14 years 2 months ago #1991 by Nyarlathotep
-&quot;Az mindig úgy van. Az nem es?riasztó varázslat, hanem a bácsikám néhány gyengébb elementálja. Azok miatt van az a furcsa felh?formáció és azok miatt nincs ott es?, de nem csak az es? miatt vannak azok ott. Addig örüljünk, amíg azok ott vannak. Ha valami miatt azokat is be kell vetni, vagy valaki eltünteti ?ket onnan... Mondjuk úgy, hogy azok a mi záraink és ?reink. Mi Ottoval együttesen nem tudunk olyan védm?veket fölállítani, amiket a professzor lerakott. Gyakorlatilag kimetszette a házat a Tükörvilágból a kerítés mentén. Gyanítom azért amentén, mert valamit ott benn is akart tartani, de úgy, hogy a küls? dolgokat a védelmünk érdekében kizárja. Nameg az is lehet, hogy ? is tart ott valamit, amit jobb ha illetéktelen szemek nem látnak.&quot;

-&quot;Egyébként nem szükséges, ilyen illúziókkal telirakni a házat. Mi nem a Faustus vagyunk, nálunk ez nem a látszatért megy. A bejárati ajtóval meg egyébként is gondok vannak. Folyton olajozzuk és mégis nyikorog, de legalább nem nyílik ki magától, vagy vágódik be hirtelen mint némelyik. Pont emiatt váltottam szobát. Egyébként nézz ki a második emeleti olvasószobából, vagy a harmadik emeleti toronyból. Észre fogsz venni valami érdekeset. TÉnyleg, ha gondolod, akkor mindjárt meg is tudom mutatni.&quot;

-&quot;Kösz, de tudni tudtam angolul, csak amit nem gyakorolsz... Meg volt egy osztálytársam, Nyikolaj, neki SZÖRNY? pocsék orosz akcentusa volt. ? kezd? angolon volt amikor mi már a középhaladót csináltuk. Egyszer meghallgattam az otthonról hozott egyik nyelvkazettáját. Azon hallottam ilyet, hogy &quot;Áj em Bórisz zi ket&quot; . Ne tudd meg mekkorát nevettem. Akcentusom viszont még mindig van. Moist nem vészes annyira, mert van id?m átgondolni, hogy mit akarok mondani, sokszor még többször is, miel?tt kimondom, így annyi hibát sem vétek, de mondjuk ha most balesetet szenvednénk és nekem kellene tájékoztatni a ment?st, tuti, hogy mire megértené véged volna, még akkor is ha szimpla orrvérzésen kívül egyéb bajod nem volna. Többre mennénk, ha én látlak el.&quot;

Csapat riadó!

More
14 years 2 months ago #1992 by danka90
- Rendben, kíváncsi vagyok rá. Ha hazaérünk, megnézem. Milyen érdekes dolgot fogok látni? Talán láthatóak az elementálok? Err?l jut eszembe, mi az a tükörvilág? És mért baj, ha a ház benne van? Meg egyébként is, hogy néz ki egy elementál? Bocsi a sok hülye kérdésért, de nekem ez most eléggé új és érdekesen is hangzik. De azért örülök neki, hogy Keisinger ilyen védelmet biztosít a háznak, ami els?re pont félelmetesnek t?nt, az csak a biztonsági intézkedés, nem akarom megtudni milyen, amikor valamir?l azt szeretnétek, hogy félelmetes legyen...

Time to create page: 0.212 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.